Förra året utökade bwin sitt spelutbud med trav och galopp, främst i Nordamerika och delar av Europa. Nu har man breddat utbudet ytterligare och erbjuder även tävlingar från Sydafrika, Dubai, Singapore, Zimbabwe och Mauritius.De första tävlingarna startar redan vid lunchtid och bwin garanterar ett 18-timmars liveprogram varje dag.

I utbudet ingår några av de de bästa tävlingarna i världen, t ex ”Dubai World Cup” (26 mars) – med 10 miljoner USD i prispengar.

Alla tävlingar sänds som livestream så att du kan se loppen och det finns detaljerad information om alla hästar.  Du kan spela på toppodds som är identiska med oddsen på tävlingsbanan och har mer än 250 lopp varje dag att välja bland. Har du inte spelat på hästar tidigare så finns även en spelskola.

bwin använder ett traditionellt totosystem: För varje lopp läggs kundernas insatser i en spelpott och oddsen baseras på den potten. När loppet har körts delas potten mellan vinnarna. En del av intäkterna investeras tillbaka i marknadsbefrämjande åtgärder för sporten och i hästuppfödning.