Andra dagen och första omgången ska kompletteras i Wimbledon. Benoit Paire som har en enorm kapacitet inom sig går idag in för att möta Matthew Ebden som är en lurig kille men som inte har visat form på sistone. Jag tycker mig ha hittat ett väldigt bra spel och jag väljer nästan att spela fullt ut på det!

  • Matchen: Ebden – Paire
  • Liga: ATP Wimbledon
  • Speltips: Paire att vinna matchen
  • Odds: 1.57 @ Unibet
  • Units: 9/10
  • Spelstopp: 12.30

Matthew Ebden från Australien är en spelare som är som en berg-och-dalbana, han kan prestera top 30 tennis men samtidigt vara utanför top 100 strecket gällande kvalite. Han har en duglig första serve och en väldigt bra volley men i själva spelet så kommer det för mycket misstag vilket blir hans fall i varje match. Han förlorade med hela 6-1,6-2 mot Cilic och sedan vann han tre ”tuffa” matcher i kvalet till Eastbourne turneringen för att sedan åka ut direkt emot Darcis i två väldigt lätta set igen.

Benoit Paire från Frankrike är en spelare med en väldigt bra serve och ett spel som passar grymt bra på gräset. Hans bra serve sätter press på motståndaren och sedan har han en hög kvalitiv volley som han kan avgöra massvis med poäng. Paire har rätt så bra grundslag också, det enda negativa är att när han möter dåliga motståndare så har han en tendens att vika ner sig för att vinna med minsta möjliga marginal men i en Grand Slam så tror jag han har fattat att det bara är brutalt onödigt att göra så och att han kommer göra på full gas hela matchen.

Jag tycker att det här är dagens bästa spel då Ebden är som han är och jag väljer nästan att gå in med ett max spel på honom.

Lycka till!

/Lidde