Krysset jackpot comeonComeOn har för den här veckans omgång av ”Krysset” förstärkt vinstpotten med hela 100 000 kr, vilket gör att det ligger 150 000 kr i potten för spelet. I tillägg har du chansen att vinna en tripp till Liverpool med hospitality och allt. De tio matcherna på veckans kupong är hämtade från den kompletta omgången i Premier League som spelas lördag-söndag.

Det är en enkel match att spela Krysset. Uppgiften är att med tre gratis halvgarderingar till hjälp tippa rätt tecken (1×2) i de tio matcherna. Minst åtta rätt ger utdelning så det är inte lika svårt att komma ”bland pengarna” i ComeOns tipsspel som det är på exempelvis Stryktipset.

Tre steg att följa

Det första du ska göra är att gå till kampanjsidan och fylla i dina tecken för de tio matcherna, inklusive de tre halvgarderingarna. Nästa steg är att ange ditt tips för ”jackpottfrågan” och sedan är det bara att skicka in kupongen.

För att din kupong ska vara giltig kräver ComeOn att du även placerar ett ”kvalificerande spel” med riktiga pengar på Premier League-omgången. Du måste spela för minst 50 kr och oddset för kupongen som helhet (både singlar och kombospel kan spelas) måste vara på minst 1.80.

Veckans omgång

Lördag 2 januari
13:45 West Ham – Liverpool
16:00 Arsenal – Newcastle
16:00 Leicester – Bournemouth
16:00 Manchester United – Swansea
16:00 Norwich – Southampton
16:00 Sunderland – Aston Villa
16:00 West Bromwich – Stoke
18:30 Watford – Manchester City

Söndag 3 januari
14:30 Crystal Palace – Chelsea
17:00 Everton – Tottenham