MrGreen kampanj IGTMr Green har än en gång slagit sina påsar ihop med speltillverkaren IGT för att anordna ett lotteri där IGT:s slots är i fokus och där den totala vinstpotten är av modell större. Om du har deltagit i ett sådant lotteri förut vet du precis hur det går till. Om kombinationen Mr Green-IGT är en nyhet för dig behöver du inte vara orolig. Att delta i lotteriet är lika enkelt som att klicka igång ett snurr på en automat.

Så här deltar du i lotteriet

Mr Green ger dig en lott för varje 100 kr du sätter på spel i Wolf Rising, Wolf Run och Wild Wolf. Du behöver inte välja ut just ett av spelen utan kan till exempel börja med att spela för 50 kr på Wolf Run för att sedan satsa 50 kr på Wild Wolf. Någon begränsning för hur många lotter du kan få finns inte.

Du har fram till midnatt den 5 oktober på dig att samla lotter. Dragningen sker sedan den 8 oktober. Prislistan i lotteriet är som följer:
20 priser à 1000 kr
30 priser à 750 kr
100 priser à 500 kr
150 priser à 250 kr
200 priser à 100 kr

Eftersom det här är ett lotteri kan du vinna flera priser i dragningen. Om du tar hem en vinst betalas vinsten ut skyndsamt till ditt spelkonto i form av kontanter utan omsättningskrav.