winner wonderlandDu har väll inte missat kampanjen winner wonderland hos Bet365. Kampanjen har redan pågått under nästan två veckor men det finns fortfarande 10 000 vinster kvar att vinna. Klicka dig över till Bet365 bingo redan idag för att inte missa din chans att vinna och ta del i dragning den 18:e.

I winner wonderland kan du vinna allt från en 50 000 kronors semester, en iPad, PlayStation 4, Xbox One, Kindle eller MacBook Pro. Det finns också massor av bonus pengar och andra vinster att vinna. Totalt finns det vinster värda 2 500 000 att vinna.

Tre av de sex dragningar under winner wonderland kampanjen har redan slutförts men oroa dig inte för det. De kvarvarande dragningarna har mycket mer vinster att vinna än vad de avslutade hade. Bara den sista dragningen den 26:e december har mer vinster än de två första dragningarna hade gemensamt.

För att kvalificera dig för att delta i winner wonderland måste du spela bingo hos Bet365 Bingo. För varje £10 du spelar för så får du 6 lotter. Om du spelar i något av bingorummen The Catwalk, Kiss and Tell, Mojo rummet eller Stjärnspäckat så får du istället hela 12 lotter.

Det går också att tjäna biljetter på att spela på slotmaskiner men då får du bara en biljett för varje £10 du spelare för. Två om du spelar The Alchemist’s Spell eller Leprechaun’s Luck.

Har du inget konto hos Bet365 Bingo. Registrera dig nu och få 200% upp till 200 kronor i välkomstbonus. .