bombenTorsdagen den 31 oktober lockar Svenska Spels Oddset Bomben med 111 587 kronor i rullpott. Det finns alltså gott om extrapengar att slåss om.

Torsdagens Oddset Bomben har med matcher från både VM-kval, La Liga och Seria A och allt tyder på att det kommer att bli målrika matcher.

  • Svenska damlaget möter Föröarna på hemmaplan i VM-kvalet och är rejält segertippade. Svenska Spels oddssättare har satt handicapspelet till 0-7! Värt att tänka på är dock att svenskorna hade märkbara problem mot Bosnien nyligen. De vann visserligen matchen, men bara med 1-0.
  • I La Liga ska Atlético Madrid ta sig an Granada. Madridarna har petat in totalt åtta mål under sina senaste två matcher, medan Granada inte har fått till mer än tre mål under sina senaste fem matcher. Kan vi gissa på målrik seger för Atlético Madrid eller kommer Granada att rycka upp sig?
  • I Serie A möter tabellettan Roma tabelljumbon Chievo på Olympiastadion i Rom, och allt är som upplagt för totalslakt. Under de första nio omgångarna har Roma inte släppt in mer än ett enda mål.

Spelstopp för Oddset Bomben inträffar klockan 20:44 torsdagen den 31 oktober 2013. Gå vidare till Svenska Spel för att få veta mer. Hos Svenska Spel på nätet kan du också spela Oddset Bomben – och massor av andra Oddset-varianter – direkt i datorn.