Livestreaming hos RaceBetsHos trav- och galoppsajten RaceBets får nya svenska medlemmar 100% bonus på första insättningen upp till 500 kronor. Sätter du in 500 kronor dubblas alltså din bankrulle på direkten!

Välkomstbonusen måste omsättas fem gånger innan uttag, och det är bara satsningar till oddset 1,50 eller högre som räknas mot omsättningskravet. Viktigt att veta är att insättningar som sker via Skrill eller Neteller inte ger någon välkomstbonus. Mer information hittar du hos RaceBets.

Det är inte bara svenska lopp som man kan spela på hos RaceBets, utan här finns trav- och galoppevenemang från världens alla hörn representerade. Dessutom går det även att spela på greyhoundlopp.

Om du vill spela på och följa ett lopp som inte visas i svensk teve är det normalt inte något problem, för du kan se loppet i realtid ändå via RaceBets smidiga liveströmning online. En majoritet av alla lopp som RaceBet erbjuder odds för går att se direkt på sajten så att man inte går miste om ett uns av spänning.

10% Sverigebonus hos RaceBets

För svenska spelare kör RaceBets just nu en kampanj där man får 10% tillbaka på det man omsätter på en Trio, Ita eller Trita på svenska lopp. Återbetalningen sker i form av bonuspengar.

RaceBets har ett riktigt bra utbud av odds för svenska lopp, så här finns mycket att välja mellan. I skrivande stund finns till exempel odds för nio lopp som äger rum i Visby den 29 april, inklusive head-to-head för vissa hästar. Det finns även odds för tolv olika lopp som körs i Eskilstuna samma datum, och tio lopp i Gävle.

Om vi klickar oss fram till morgondagen, det vill säga valborgsmässoafton, hittar vi odds för lopp på både Täby (10 lopp), Jägersro (8 lopp) och Solvalla (8 lopp).

Vill du vara ute i mycket god tid? Redan nu går det att satsa på Elitloppet 2014 hos RaceBets. Lägst segerodds har Panne de Monteur som tränas av Stefan Hultman. Segeroddset för Panne de Monteur ligger på 6, och för plats är oddset bara 1,62. Hästarna Market Share (tränas av Linda Toscano) och Digital Ink (tränas av Stéfan Melander) har båda två fått segeroddset 11. Ett snäpp nedanför hittar vi Uncle Peter (tränas av Jimmy Takter) med segeroddset 12.

Elitloppet äger rum den 25 maj.

Om RaceBets

RaceBets är en väletablerad spelsajt som varit igång sedan år 2006. Den ägs av det maltesiska bolaget Racebets International Gaming Ltd och har spellicens från Maltas Lotteries and Gaming Authority (LGA) vilket innebär skattefria vinster för svenska spelare.

RaceBets har starka kopplingar till Tyskland och är innehavare av en tysk spellicens vid sidan av sin maltesiska. 40% av aktierna i Racebets International Gaming Ltd ägs av German Racing, som är den officiella organisationen för galoppsporten i Tyskland.

RaceBets startades som en sajt för den tyska hästsporten, men erbjuder idag spel på lopp världen över och finns tillgänglig på många olika språk, inklusive svenska, norska och finska.

RaceBets går inte bara att nå i datorn utan man kan även använda sig av den praktiska mobilappen för att spela på hästar i mobiltelefonen eller på sin surfplatta.

Mer information om RaceBets kan du hitta på vår sida om RaceBets.