Tennis trippel TitanbetTennissäsongen är i full gång och det uppmärksammar Titanbet genom att lansera ett nytt löpande erbjudande för odds på ATP och WTA. Genom erbjudandet får du pengarna tillbaka upp till 100 kr om en av matcherna på en trippel inte går som det var tänkt.

Så här utnyttjar du erbjudandet

Titanbet krånglar sällan till det med sina erbjudanden och det här erbjudandet är mycket enkelt att utnyttja. Du börjar med att anmäla dig till erbjudandet. Det behöver du bara göra en gång, oavsett hur många gånger du utnyttjar det.

När du sedan vill spela på tennis med försäkringen ska du placera en trippel på ATP och/eller WTA till minst 50 kr. Oddset per oddsval måste vara minst 1.30 och det är bara matchspel som gäller (1 eller 2).

I det fall din trippel sitter är det bara att inkassera vinstpengarna. I det fall ett (1) av oddsvalen inte sitter får du insatsen tillbaka upp till 100 kr som ett ”free bet”.

Ett free bet hos Titanbet är att jämställa med ett gratisspel. För att se om du har fått ett free bet ska du gå till ditt konto (bonussektionen). För att använda ett free bet ska du klicka i rutan ”available bonus tokens” när du placerar ditt nästa spel på tennis.

Villkor för ditt free bet:

  • Du kan använda ditt free bet på alla tennismarknader
  • Gratisspelet är giltigt i sju dagar
  • Du kan spela både singlar och kombinationsspel
  • Gratisspelet kan användas i sin helhet eller delas upp i mindre delar
  • Vinster från gratisspelet betalas ut som riktiga pengar. Själva insatsen betalas dock inte tillbaka.