Betsson Hockey-VMMan brukar säga att det sällan är en god idé att spela med hjärtat, men i Betssons kampanj för hockey-VM behöver du inte bry dig om denna oskrivna regel. Under VM-turneringen har du nämligen ett riskfritt spel på 100 kr att använda på en av Sveriges matcher. Välj match och oddsval med hjärnan och spela med hjärtat!

Två steg till ditt riskfria spel

1. Välj valfritt odds från en match med Sverige i ishockey-VM i Tjeckien.
2. Klicka i rutan ”riskfritt spel” på kupongen och placera ditt bet till minst 100 kr av egna pengar.

Om ditt spel inte skulle sitta får du tillbaka insatsen (100 kr) helt utan omsättningskrav. Det blir helt enkelt som att du aldrig har placerat spelet. Om ditt spel sitter får du tillbaka nettovinsten (din vinst med avdrag för insatsen) som en bonus. Spelkravet är blygsamma 1x till odds på minst 1.50.

Sveriges återstående matcher

Det återstår per onsdag den 6 maj fyra matcher för Sverige i gruppspelet i grupp A. Tjeckien, Österrike och Lettland har vi redan klarat av.

Sverige – Kanada
Kl. 20:15, onsdag 6 maj

Sverige – Tyskland
Kl. 20:15, torsdag 7 maj

Sverige – Schweiz
Kl. 20:15, lördag 9 maj

Sverige – Frankrike
Kl. 20:15, måndag 11 maj

Om Sverige tar sig vidare från gruppen (vilket känns mycket sannolikt) spelas kvartsfinalen torsdagen den 14 maj. Avancemang där och det blir semifinal på lördagen den 16 maj. Bronsmatchen och finalen spelas på söndagen den 17 maj.