ComeOn julkalenderI dagens lucka i ComeOns julkalender finner vi ett lite småtrevligt erbjudande om ett riskfritt spel på 100 kr. Det är en smal sak att aktivera erbjudandet. Så här gör du:
1. ”Opt-in” för erbjudandet genom att fylla i ditt användarnamn på kampanjsidan.
2. Placera ett kombinationsspel (en dubbel, en trippel, och så vidare) till 100 kr i insats och med ett odds på minst 3.00.
3. Håll tummarna. Om ditt spel sitter landar vinsten på ditt konto som vanligt. Om du förlorar spelet får du dina 100 kr tillbaka senast kl. 18:00 i morgon torsdag.

Eventuell återbetalning är i form av bonuspengar som du måste omsätta tre gånger till odds på minst 1.50. Notera att det spel som du placerar med egna pengar måste placeras före matchstart. Oddsval för livebetting kan inte finnas med på kupongen. Notera också att du inte kan lägga till oddsval av typen asiatiskt handikapp på kupongen.

Vad finns det då att spela på nu idag? Jo, du har till exempel fem matcher i Bundesliga och sex matcher i Copa del Rey (spanska cupen) att kika närmare på. Dessutom spelas de andra två kvartsfinalerna i engelska ligacupen ikväll. Det handlar om Bournemouth – Liverpool och Tottenham – Newcastle.