Betsson riskfrittBakom dagens lucka i Betssons kombinerade odds- och casinokalender hittar vi ett erbjudande om ett riskfritt spel på NHL och NBA. Erbjudandet har ett värde av 100 kr och du har fram till kl. 08:00 på onsdagsmorgonen på dig att utnyttja det. Det spelas totalt 11 matcher i NHL och två matcher i NBA i natt så du har lite att välja på när du ska placera ditt riskfria spel.

Första steget för att ta del av erbjudandet är att du ska anmäla dig till kampanjen. Nästa steg är att spela på odds under dagen. Din totala insats under dagen ska uppgå till minst 100 kr för att du ska kvalificera dig.

Ditt riskfria spel gäller för livespel på NHL eller NBA och är på exakt 100 kr. Det aktiveras kl. 00:01, så det gäller att du kan hålla dig uppe för att dra fördel av erbjudandet! Du aktiverar det riskfria spelet genom att placera ett livespel till 100 kr med egna pengar. Om ditt livespel sitter behåller du självklart dina vinster. Om du inte vinner får du dina 100 kr tillbaka som riktiga pengar.