ComeOn superbowlNatten till måndag smäller det på University of Phoenix Stadium i Glendale, Arizona. Då är det dags för Super Bowl nummer 49 (XLIX) och matchen går mellan fjolårsmästarna Seattle Seahawks och trefaldiga Super Bowl-mästarna New England Patriots. Lite extra intressant är att det är de båda förstaseedade lagen som gör upp om titeln. Det är den andra säsongen på rad som det sker, men genom åren är det mycket ovanligt att båda förhandsfavoriterna faktiskt går ända fram till final.

Seahawks är knappa favoriter

Seahawks bär ett visst favoritskap, men det är mycket knappt och de flesta tror att det blir en mycket jämn historia. Om du vill pröva din lycka och dina kunskaper kan vi tipsa om ComeOns erbjudande för matchen genom vilket du kan hämta ett livespel på 100 kr.

Så här gör du för att få ditt gratisspel:
1. Anmäl dig med ditt användarnamn
2. Sätt ett spel på oddsvalet ”Vinnare fulltid” till exakt 250 kr före kl. 23:59 på lördag (viktigt att du noterar att lördag är sista dag att kvalificera sig, inte söndag)
3. Spela live med 100 kr gratis

Matchen går av stapeln kl. 00:30 svensk tid och du kan se bataljen live på TV10 komplett med pausunderhållning (bland annat Lenny Kravitz och Katy Perry) och världens dyraste TV-reklam.