Champions League är i full gång igen och det har Betfair inte missat. Efter att Real Madrid slagit Juventus med hela 4–1 den tredje juni tidigare i år har vi väntat alldeles för länge på att få se fotboll på högsta nivå igen. Men ikväll är väntan över och det finns en rad högintressanta matcher redan första omgången. Eller vad sägs om Roma – Atletico Madrid och Barcelona – Juventus?

Debut för Lindelöf

Svenske Victor Lindelöf kommer att få göra debut som startspelare för Manchester United på Old Trafford. Vigge har hittills bara suttit på bänken och läktaren men då Bailly och Jones är avstängda för västeråsaren äntligen chansen i sin nya klubb. The Red Devils har imponerat i inledningen på säsongen även om det enbart blev kryss borta mot Stoke på Britannia Stadium i lördagens match. Nu kräver fansen en seger och Mourinhos erfarenhet i Champions borde leda till en ganska komfortabel seger.

Hämta Bonus

En annan högintressant match är den mellan Barcelona och Juventus. Katalanerna har tappat Neymar och Juventus imponerade stort i fjol när man gick till final men Barcelona är enligt oddsen enorma favoriter inför kvällens drabbning. Matchen mellan Roma och Atletico Madrid tåls också att nämnas. Roma känns farliga i år medan det är oklart vart vi har Atletico efter sommarens transfer ban. Simeones mannar lär har ett organiserat försvarsspel som alltid men frågan hur längt det räcker när många konkurrenter rustat upp för miljardbelopp.

100 kr i live spel hos Betfair

Betfair är ett av de mest etablerade spelbolagen och dagens bonus känns riktigt skön. Du kan spela på valfri match i kvällens Champions League och lägga en insats på minst 200 kr. Då belönas du med 100 kr i live spel. Det måste kännas bra så här på premiärdagen?

  • Spela för 200 kr på valfri match i kvällens Champions League
  • Få 100 kr i live spel

Betfair