Nikolai Kulemin, Tuukka RaskSlutspelet i NHL är i full gång och en del åttondelsfinaler är redan avgjorda. Om du har ett extra gott öga till NHL och tycker om att spela på matcherna på andra sidan Atlanten har vi hittat ett trevligt erbjudande för dig.

Titanbet bjuder på ett gratisspel på 100 kr varje dag som du placerar ett spel på NHL (eller KHL för den delen) till ett odds på 1.80 eller mer och med en insats på minst 1000 kr. Följ nedan steg för att ta del av detta dagliga erbjudande.

1. Gå till dina sidor och fyll i koden ”slapshot” i fältet för promo code
2. Placera ett spel pre-match eller på livebetting till ett odds på minst 1.80 (singlar, dubblar, tripplar – vad du vill)
3. Satsa minst 1000 kr på din kupong

Så fort din kupong är rättad får du 100 kr extra att spela för. Att notera är att gratisspelet bara kan användas för odds på hockey.

Tar Boston hem Stanley Cup?

Boston Bruins är favoriter till att ta hem Stanley Cup den här säsongen och slutspelet har börjat på bästa möjliga sätt. Efter förlust i första matchen vann man fyra raka och tog därmed ganska enkelt hand om Red Wings i åttondelen. Regerande mästarna Chicago Blackhawks hade det riktigt tufft mot Blues men lyckades vända ett underläge med 0-2 i matcher till vinst med 4-2. Ett lag som nämns som outsider är Canadiens, och varför inte? Man piskade Tampa Bay med 4-0 i åttondelen.