Livestreaming hos RaceBetsDet är två dagar kvar på festligheterna på Cheltenham Racecourse i Storbritannien och nu har Racebets tagit fram ett specialerbjudande för dig som gärna vill satsa en slant på festligheterna.

Genom erbjudandet kan du få 100 kr i ett freebet om du spelar för 300 kr eller mer på det första loppet under dagen. De spel du ska välja mellan är vinnare eller vinnare/plats och det är de fasta oddsen som gäller.

Idag torsdag går det första loppet av stapeln vid kl. 14:30 svensk tid. Höjdpunkterna under dagen är Ryanair Chase vid kl. 15:40 och World Hurdle vid kl. 16.20. Även i morgon fredag startar det första loppet vid kl. 14:30. Sedan går huvudloppet för tävlingarna, Gold Cup med £500 000 i prissumma, av stapeln kl. 16:20.

Om Cheltenham Festival

Cheltenham är en mysig liten stad i Gloucestershire i västra England. Staden är historiskt känd för sitt spa men idag är det musik, kultur och galopp som är i fokus. Just sistnämnda är mest i fokus, och det särskilt den andra veckan i mars varje år då Cheltenham Festival arrangeras. The Festival på Cheltenham är en av världens mest kända tävlingar inom hästsport och det är massiva prispengar i det totalt 20-talet lopp som avgörs.

Alla lopp på Cheltenham är av typen National Hunt, det vill säga galopp med hinder. Banan är 5331 meter och det är den distansen som ska avverkas i Gold Cup. För övriga lopp kan distansen vara lite kortare.