Unibet mobilbonusOm du inte har provat på att spela på odds i mobilen hos Unibet ännu finns nu ett trevligt erbjudande att utnyttja för att komma igång på bästa sätt. Unibet bjuder nämligen på ett riskfritt spel när du plockar fram mobilen eller surfplattan och placerar ditt första spel.

Erbjudandet kunde inte vara mer okomplicerat. Du börjar med att logga in på Unibet på din smartphone eller surfplatta. När det är gjort letar du fram ett intressant odds du vill spela på. Både odds före matchstart och liveodds är giltiga för det här erbjudandet.

Sedan satsar du minst 100 kr av egna pengar på spelet. Om ditt spel sitter får du både nettovinsten och insatsen rakt in på kontot. Om spelet i stället skulle gå förlorat får du insatsen (100 kr) tillbaka som en bonus. Notera att du måste begära den här bonusen. Det gör du genom att klicka på knappen ”Acceptera” intill bonusen på dina sidor. Spelkravet är 3x bonusen, det vill säga 300 kr.

Vinn biljetter till CL-finalen

Om du passar på att använda ditt riskfria mobilspel på ett odds från matcherna i Champions League har du chansen att lägga beslag på biljetter till en live betting-final i vilken det ligger ett biljettpaket för två till Champions League-finalen i Milano i vår. Spelar du för 50 kr på odds från Champions League (3-4 och 24-25 november samt 8-9 december) är du med i tävlingen. Det är de spelare som träffar högst odds som får tävla om biljettpaketet.