Har du inte redan sett Utopia Bingo kan det vara läge att ta en närmare titt. Det är en lite annorlunda bingosajt som satsar på den nordiska marknaden och har öppenhet och ärlighet som honörsord. Just nu ger Utopia Bingo alla nya kunder 100 kr gratis när man registrerar sig, plus upp till 2000 kr i första insättningsbonus. Du får även 20% bonus på alla framtida insättningar.

Utopias inriktning innebär t ex att du alltid kan se hur många som är med och spelar i ett visst bingorum och hur mycket avgifter som tas ut av Utopia. Designen är lågmäld och passar dig som vill ha ett alternativ till den färgglada och flickaktiga design som många bingosajter har.

Utopia Bingo är dock fortfarande rätt så nya på marknaden och har inte hunnit få lika många medlemmar som många andra sajter. De växer dock stadigt och det finns mer än tillräcklickt med spelare för att ha roligt med deras bingospel. Man kan ju också se det som så att det är mindre konkurrens om alla prispengar.

Vi har givetvis recenserat denna bingosajt, så läs mer om du känner att du vill ha detaljerad information innan du provar Utopia: Utopia Bingo recension