Betspin kampanj spinsOm du betraktar dig som en ”free spins-jägare”, som inte gärna missar chansen att lägga beslag på gratissnurr här och där, är relativt nya (lansering februari 2015) Betspin Casino ett bra val. Här finns nämligen dagliga erbjudanden med mestadels free spins på populära slots från NetEnt som belöningar.

Just nu har Betspin gjort ett litet uppehåll i sin ordinarie kampanjkalender. Det är dock inte till din nackdel eftersom du nu under hela september kan inkassera gratissnurr varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag. 25 free spins blir belöningen per kampanjdag och utnyttjar du månadens specialare till fullo samlar du på dig flera hundra free spins.

Spela för 500 kr – få free spins

Du behöver inte ange någon kod för att delta i Betspins free spins-kampanj under september månad. Det enda du ska göra är att först göra en insättning på 500 kr eller mer och sedan spela igenom insättningen en (1) gång.

Sätter du in och spelar en tisdag, blir du belönad med 25 free spins på onsdagen. Spelar du på söndagen landar dina free spins på kontot på måndagen. Du ska alltså se till att tajma ditt spelande för att inte riskera att missa en av de generösa portionerna av free spins. Tidpunkten då gratissnurren släpps är kl. 15:00.

Så, vilken slot är det då du får spela på? Faktum är att det väljer du nästan helt själv. Du har nämligen åtta NetEnt-slots att välja mellan, däribland Spiñata Grande, Sparks och Dracula.