iGame

Med fotbolls-EM 2016 runt hörnet så rundar iGame av uppvärmningen, kliver in i omklädningsrummet för en sista genomgång innan det är det dags för den stora matchen. Football Champions Cup är här och det är nu din chans att briljera ute på planen. Dra på dig matchtröjan, snöra på skorna och kliv ut på den fullsatta arenan till publikens fanatiska jubel. Visa din kvalitet i spelet och vinn de allra finaste priserna, nu kör vi!

Fri väg mot mål med 100 freespins

Likt vårat svenska landslag så ska du göra allt i din makt för att ta dig så långt i spelet som möjligt. Dags för avspark, ta tag i spelet från första sekund och du kommer inte ha några som helst problem med att spela hem de finaste vinsterna.

För att ge dig fördel i matchen så delar iGame nu ut 100 härliga freespins till alla spelare som gör sin första insättning, dessa freespins gäller självklart på spelet Football Champions Cup. Nu finns det inte längre något hinder mellan dig och det öppna målet, ta löpningen och avsluta kliniskt så blir det här en spelomgång du sent kommer att glömma!

Som om inte det vore bra nog med 100 freespins så erbjuder iGame dig ytterligare 300 stycken när du registrerar dig på sidan. Total kan du alltså tjäna 400 freespins, en möjlighet du inte kan tacka nej till. Bli medlem på iGame och testa det mycket spännande och inlevelsefulla spelet Football Champions Cup redan nu, kan Zlatan Ibrahimovic så kan du!