US Boost NetbetOm du är ett fan av sportvärlden i USA och gärna satsar en slant på exempelvis NHL eller NBA med jämna mellanrum är NetBet ett spelbolag att kika på lite extra. Inte nog med att NetBet alltid har ett stort spelutbud inom alla de större proffsligorna (NBA, NHL, MLB, NFL och MLS), det finns också alltid ett eller ett par erbjudanden att ta del av.

Alldeles nyligen drog NetBet igång en stående kampanj genom vilken du kan få en extra bonus om du sätter kombinationskuponger på amerikansk sport. Vi vet inte hur länge kampanjen kommer att pågå, men eftersom NFL, som ju drar igång först i höst igen, ingår kan vi räkna med att kampanjen är aktiv på obestämd tid.

Sätt kombinationsspel – få bonus

För att ta del av kampanjen behöver du inte göra annat än att spela på amerikansk sport som vanligt. Det gäller dock att du komponerar kuponger med minst fem oddsval. Om du sätter en femling får du 10% extra i bonus. Sätter du en sexling blir belöningen 20% i bonus och så vidare. Maximal bonus är 100% och den tar du hem om du sätter en kombinationskupong med minst tolv oddsval.

För att få bonusen ska du skicka ett meddelande till adressen support@netbet.com och ange ”US Boost” samt ID-numret för spelkupongen i ämnesraden. Din bonus kommer sedan att trilla in på kontot inom 48 timmar.

Villkor för erbjudandet

  • Alla odds på kupongen måste vara på 1.25 eller högre
  • Det maximala bonusbeloppet är 5000 euro
  • Bonuskravet är 1x till odds på 1.60 eller högre