virtual racingTitan Bet kör en kampanj under lördagen (22 februari 2014) som ger dig 100% återbetalning av en förlorande satsning på en virtuell kapplöpning. Du kan som mest få tillbaka €10 och erbjudandet gäller endast en gång per person.

Hos Titan Bet startar ett nytt virtuellt lopp var 4:e minut, dygnet runt. Det finns både hästlopp och hundlopp att spela på.

Såhär fungerar kampanjen

  1. Logga in till Titan Bet och gå till ditt konto. Där anger du koden ”vracing” för att anmäla dig till kampanjen.
  2. Gå till avdelningen Virtual Racing och börja spela. Det är endast satsningar på minst €1 som ingår i kampanjen.
  3. Du får återbetalning av den första satsning som du förlorar. Det spelar ingen roll om det är den första satsning du gör eller om du redan har hunnit vinna ett dussin satsningar i följd. Du får 100% återbetalning upp till maximalt €10. Återbetalningen sker i form av bonuspengar som endast kan användas för satsningar på Virtual Racing hos Titan Bet.

För mer information om vad som gäller för kampanjen, gör ett besök hos Titan Bet.

Titan Bet

För dig som föredrar att satsa på icke-virtuella händelser finns det också massor av odds hos Titan Bet, fast de ingår inte i ovanstående kampanj. Det går till exempel att hitta odds för både svenska hockeyallsvenskan och återstående hockeymatcher i vinter-OS i Sotji.

Föredrar du att spela på något helt annat än sport? Hos Titan Bet kan du till exempel satsa pengar på hur det kommer att gå på Oscarsgalan 2014. Titan Bets oddssättare tror på att 12 Years A Slave kommer att få pris för bästa film, och har gett den oddset 2/9. Gravity har oddset 7/2 i samma kategori och American Hustle spelas till oddset 12/1.