Oddstavling UnibetVisst, det är väl lite magert på oddslistorna nu över jul och nyår. Till exempel är det ju vintervila i alla de större europeiska fotbollsligorna. Men, i Premier League är det fullt ös och detsamma gäller för ishockey (NHL, KHL, Junior-VM) och basket (NBA).

Om du inte känner för att ta en paus i bettingen kan Unibet vara ett bra alternativ under två veckor framåt. Här finns nämligen 100 000 kr att spela om i en oddstävling. Tävlingen pågår fram till midnatt den 4 januari och reglerna är föredömligt enkla.

Spelaren med högst utbetalning vinner

För den här kampanjen har Unibet fokuserat på utbetalningen på vinnande spel och din uppgift är att samla på dig så många poäng som möjligt under tävlingsperioden.

Alla vinnande spel, det vill säga både spel på odds pre-match och livespel räknas. De enda spel som inte räknas är de för vilka du använder ”cash in”-funktionen. Du får en poäng för varje euro (€1) du får i utbetalning på dina spel. Placerar du ett vinnande spel med en insats på 200 kr till ett odds på 3.00 tjänar du alltså 60 poäng (alla insatser räknas om till euro vid poängberäkningen).

Innan du kan börja placera kuponger och tjäna poäng ska du anmäla dig till kampanjen. Om du missar att göra det räknas inte dina vinnande spel, och det vore ju minst sagt snopet!