Bwin kampanjBwin har startat uppladdningen inför sommarens stora händelse, fotbolls-VM i Brasilien, något tidigare än sina konkurrenter. Man har helt dragit igång en kampanj som pågår under hela våren och fram till 1 juni.

I kampanjen ligger 100 000 euro i gratisspel på matcherna i fotbolls-VM. Bwin har gett kampanjen namnet FreeBet Samba och det är ett mycket passande namn. Tänk dig att kunna placera spel efter spel på sommarens VM utan att riskera ett enda öre av dina egna pengar? Det är väl värt ett par danssteg framför TV:n?

Så här tävlar du om gratisspelen

Kampanjen delas in i omgångar, som var och en pågår under 14 dagar. Startdatumen för kampanjperioderna är 10/3, 24/3, 7/4, 21/4, 5/5 och 19/5. I varje omgång ligger 10 000 euro i potten i free bets enligt följande:

  • 100 FreeBets à 20 euro
  • 100 FreeBets à 30 euro
  • 100 FreeBets à 50 euro

Gratisspelen lottas ut, och för att delta i utlottningen ska du placera minst ett spel på minst 20 euro. Det är bara singlar och kombinationsspel på fotboll som gäller. Spel på livebetting samt systemspel räknas inte. Oddset måste vara på minst 2.00.

Med en insats på 20 euro eller mer har du chans att vinna ett gratisspel på just 20 euro. Insatser på minst 30 euro respektive minst 50 euro ger dig chansen att vinna gratisspel på just samma belopp.

Om du vill maximera både dina vinstchanser i kampanjen och sedan också dina vinstmöjligheter under VM-turneringen kan du placera insatser för att delta i alla tre utlottningar. Med lite tur vinner du flera FreeBets under en kampanjomgång.