Fram t om den 26:e december får du 10 gratis spins på Betsson casinos nya slot Boom Brothers. Det är en snygg spelautomat med rolig grafik, många vinstchanser, ett trevligt bonusspel plus en helt slumpartad chans till extra vinster som kan inträffa när som helst.

Detta nya 3D-spel är ett actionfyllt gruväventyr med tre galna bröder och en massa specialfunktioner och roliga effekter. I bonusspelet får du en chans att hacka fram guld och diamanter och olika vinster, och så finns även det spännande slumpspelet som kan inträffa när som helst och ger dig en andra chans att ta hem en hel del pengar.

Spelregler för Boom Brothers
Du kan spela 1 till 20 insatslinjer på olika insatsnivåer. Wild-symboler ersätter alla symboler utom Free spin och bonussymboler. Endast den högsta vinsten per insatslinje ger utdelning. Vinster på insatslinjer infaller när symbolerna är i följd från vänster till höger.

Free spins
3+ Free spin-symboler startar Free spins. Alla Free spin-symboler snurrar och visar en siffra. Summan av de siffror som visas är totalt antal vunna Free spins. Multiplikatorn är x3 vid Free spins. Multiplikatorn gäller inte vinster i Järnväg Funktion eller bonusspel.

Du kan vinna ytterligare Free spins under Free spins. Under Free spins ger varje Free spin 1 extra Free spin.

Järnvägsspelet
3 järnvägssymboler på aktiv insatsrad på hjul 1, 2 och 3 startar funktionen Järnväg. Symbolerna kombineras för att skapa en järnväg, och de två sista hjulen spinns på nytt. Spelet går ut på att bygga en järnväg så att dvärgarna kan gå över spåret till bonusspelet.

Om järnvägen blir färdig vinner du insatsen x4 och du kommer till bonusspelet. Om det saknas en del av järnvägen avslutas spelet och du vinner insatsen x3. Om järnvägen saknar de sista två delarna avslutas spelet och du vinner insatsen x2.Funktionen Järnväg spelas automatiskt vid Free spins eller om Autoplay aktiverats.

Bonusspel
Tre dvärgar, var och en med sin egen unika gruvvagn, tävlar om att vara först att spränga vid en stenyta. Juveler, guld och ett bonusmynt väntar.

Under järnvägen visas 3 vagnar. Klicka på en av vagnarna så ser du om vagnen innehåller diamanter, rubiner eller guld, och om du har tur en multiplikator för antal steg (max = 3).

En dvärg går ett eller flera steg mot stenytan. Det tar 5 steg för en dvärg att nå stenytan.