play_nowFull Tilt Poker blir generösa och bjuder nytillkomna spelare på $10 med minst möjliga villkor. En enkel och attraktiv bonus för dig som vill testa ett pokerrum med gratispengar.

Om du ännu inte registrerat dig på Full Tilt Poker kan du göra det just nu och få $10 i välkomstpresent. Full Tilt Poker är en av de industriledande pokerrummen och här håller bland annat det svenska pokerproffset Viktor ”Isildur1” Blom till.

Dina $10 som du får gratis kanske inte kommer räcka för en holmgång mot Viktor Blom, men du kan åtminstone vinna pengar eller i sämsta fallet förlorar du bara pengar som inte är dina egna.

Det nämndes att detta var en enkel och attraktiv bonus. Just så är fallet eftersom du endast behöver gå till Full Tilt Poker och registrera dig. Någon insättning behövs inte för att du ska få $10! Det finns heller inga finstilta villkor. Du får kort och gott $10 i värde att spela för.

Det enda som gäller är att dessa $10 är bestämda i form av $4 till Rush ringspel och $6 till Jackpot Sit & Gos. Det är knappast något minus då detta är bland de mest populära spelen på Full Tilt Poker.