kampanjbildBetsafe Poker har adderat 500 turneringsbiljetter med totalt värde $10 000 i oktober. Spela Sit n Go och samla poäng från fredagen den 12 oktober 2012 till fredagen den 26 oktober och du kan bli en av de 500 spelarna som får biljetter.

Det handlar om att tjäna så många leaderboard-poäng som möjligt och du får poäng varje gång du deltar i en valfri Sit ’n’ Go turnering på Betsafe. Leaderboarden har plats för 500 spelare och uppdateras var 15 minut, du kan kolla in ställningen på Betsafes hemasida.

Förstapriset är $264 i turneringsbiljetter. Hamna topp 100 och du vinner minst $33 i turneringsbiljetter. Biljetterna kan användas när som helst i pokerturneringar som spelas på Betsafe. Samtliga som vinner kommer ha sina biljetter på kontot senast den 29 oktober.

Betsafe har två pokerrum Poker Red och Poker Black där du möter spelare från Ongame respektive Microgaming-nätverken. Är du ny spelare kan du som mest få en bonus på $2500 genom att öppna ett konto på Betsafe Poker Red. Bonuskod ”DIAMOND” ska användas – läs mer om detaljer för denna bonus på hemsidan.