Expekt hockey-vmIshockey-VM är i gång på riktigt och vi måste säga att årets turnering känns mer intressant och spännande än på länge. Framför allt är det väl härligt att Kanada satsar rejält. Det är ju självklart inte heller helt fel att Sverige ser taggade ut.

Det är flera spelbolag som har längre kampanjer för ishockey-VM i Tjeckien och Expekt är ett av de spelbolag som kör hårt hela vägen till finalen. I en löpande kampanj har man lagt 10 000 kr i spelbonusar i potten och uppgiften för dig som spelare är att helt enkelt satsa pengar på matcherna i VM-turneringen.

20 spelare vinner bonusar

Vinstpotten på 10 000 kr i spelbonusar fördelas ut över de 20 bästa spelarna enligt leaderboarden när finalen har avgjorts den 17 maj. För att klättra på leaderboarden ska du tjäna poäng och du får faktiskt poäng både för vinstspel och förlustspel.

Varje 10 kr du vinner ger 2 poäng
Varje 10 kr du förlorar ger 1 poäng

Ett kvalificerat spel är ett för vilket oddset är på minst 1.20 och insatsen är maximalt 1000 kr. Om du vill spela kombinationsspel gäller att oddset som helhet måste vara på 1.20 eller mer. Både spel pre-match och live räknas.

Om du tar hem en vinst kommer vinsten adderas ditt konto som bonuspengar. Omsättningskravet är 6 gånger till odds på 2.00 eller högre. Notera också att varje kupong måste omfatta minst tre oddsval för att kvalificeras mot omsättningskravet.