Betsson casino miljonDet är dags för ytterligare en kampanj hos Betsson där en spelare kommer att lägga vantarna på en miljon svenska kronor. Kampanjen går under namnet Midsommarmiljonen och som namnet skvallrar om är det midsommar som är crescendot i festligheterna. Förutom att det finns en miljon på spel delar Betsson också ut 1000 kr till en lycklig spelare varje dag.

Sätt in för att få lotter

Det är ett gammalt klassiskt insättningslotteri Betsson anordnar för de dagliga bonusvinsterna på 1000 kr. För att delta i lotteriet ska du först anmäla dig, sedan göra en insättning på minst 100 kr och därefter också omsätta beloppet en gång. Varje multipel om 100 kr du sätter in och spelar för ger dig en lott. Att notera är att lotterna är kumulativa, så om du gör en insättning på exempelvis 500 kr dag 1 får du fem lotter som gäller för alla efterföljande dragningar.

För att ha chansen att lägga vantarna på miljonvinsten behöver du inte göra någon ny insättning under kampanjperioden, förutsatt att du har gjort en insättning på minst 100 kr efter nyår. Om du inte har gjort det måste du göra en insättning för att delta.

Sista chansen att delta i miljonutlottningen är kl. 23:59 den 21 juni. Dragningen sker sedan den 22 juni. Omedelbart efter dragningen kommer en representant från Betsson att ringa upp. Det gäller då att vara på hugget. Om du dras som vinnare och Betsson inte får tag på dig inom en timme går nämligen miljonen till en annan spelare!