Den 19 juli startar en av golfsäsongens stora höjdpunkter The Open Championship på Royal Lytham & St Annes och givetvis erbjuder Bet365 rikligt med odds och liveodds för massor av olika delar av evenemanget.

Har du inget konto hos Bet365 Odds? Registrera dig så får du 100% välkomstbonus på din första insättning upp till 1 000 kronor. Lästa möjliga insättning är 100 kronor om du vill få någon välkomstbonus.

Såhär fungerar det:

  1. Så snart du registrerat dig hos Bet365 får du ett e-postmeddelande med en erbjudandekod.
  2. Gör en insättning på minst 100 kronor och välj Mitt konto under menyn Tjänster och klicka på Erbjudanden följt av Ange erbjudandekod. Ange hela erbjudandekoden och invänta din bonus.
  3. Omsättningskravet för välkomstbonusen är bara 3x. Så snart du har omsatt din välkomstbonus tre gånger kan du ta ut dina pengar. Självklart är det inte bara satsningar på The Open Championship som räknas utan du kan välja fritt ur Bet365:s digra utbud av odds och liveodds.

The Open Championship

The Open Championship, även känd som British Open eller helt enkelt The Open, är en av världens äldsta golfturneringar och grundades redan år 1860. The Open Championship spelas alltid under helg som infaller i samband med den tredje fredagen i juli. Förra året hölls mästerskapet på Royal St George’s Golf Club i Sandwich, Kent och i år är det dags för Royal Lytham & St. Annes Golf Club i Lytham St. Annes, Lancashire att stå värd för tävlingarna. Totalt är det nio golfbanor i Skottland och England som turas om att arrangera The Open. Årets British Open kommer att ha 5 miljoner brittiska pund i prispotten, varav £900 000 är avsatta för vinnaren.