William Hill spelbolag

Efter en mycket knapp seger mot Luxemburg så ska Sverige under måndagskvällen ta emot ett Bulgarien hemma på Friends Arena. En klar uppryckning av spelet krävs om det ska bli tre poäng för Janne Andersson och det svenska landslaget. Ola Toivonen ryktas på förhand ta en plats i startelvan, ut går John Guidetti som inte imponerade i senaste matchen. Spela på matchen hos William Hill där alla nya spelare just nu får upp till 1000 kronor extra att spela för!

 

Sverige – Bulgarien | Avspark 20.45

Det var med nöp och näppe som Sverige kunde plocka med sig alla tre poäng ifrån matchen mot Luxemburg i fredags kväll. Spelet stämde inte under stora delar av matchen och att ett svagt lag som Luxemburg skapade ett gäng farliga lägen är ett tecken som oroar.

Tillsammans med Frankrike och Holland så parkerar Sverige på en delad förstaplats i Grupp A på 4 inspelade poäng. Kvällens match är en som Sverige ska vinna sett till vilka namn de båda landslagen besitter, något som dock inte spelar alltför stor roll om vi ser till senaste matchen mot Luxemburg.

En John Guidetti som går tungt både i landslaget och i klubblaget ser ut att förflyttas till bänken för kvällens match mot Bulgarien. In kommer istället Ola Toivonen som hittat formen i Toulouse denna säsong med två mål och en assist.

William Hill erbjuder i skrivande stund 1.50 gånger pengarna på svensk seger ikväll medans en seger för bulgarerna ger hela 7.50 gånger pengarna. För den som vill testa sig på ett specialspel till något högre odds finns alternativet Sverige att vinna och båda lagen gör mål till 4.33 gånger pengarna.

Hitta kvällens bästa spel hos William Hill!