Fotbollsem2016.com – Allt om sommarens fotbollsfest i Frankrike!

Skärmklipp

Fotbolls EM 2016 väntar runt hörnet och om några dagar inleds mästerskapet som väntas bli decenniets stora fotbollshändelse. Hos fotbollsem2016.com kan du följa mästerskapet och ta del av allt du behöver veta för att optimera din fotbollssommar.

För tredje gången i historien står Frankrike som värdnation för ett internationellt mästerskap. Den färgsprakande fotbollsfesten startar 10 juni och fortsätter fram till den 10 juli. Totalt kommer EM spelas på 10 olika arenor i 9 olika städer runt om i Frankrike med hundratusentals supportrar på plats.

Den 10:e juni inleder värdlandet Frankrike mästerskapet mot Rumänien, och en månad senare spelas finalen i vad som förväntas bli en riktig fotbollsfest. En hel månad full av fotboll på den allra största fotbollsscenen. Med 24 landslag, 552 spelare, 51 matcher och minst 3 spektakulära tillställningar med Sverige på plan garanterar mästerskapet en sommar du sent kommer att glömma.

För att maximera din upplevelse i sommar, levererar Fotbollsem2016.com det du behöver veta om mästerskapet och inte minst allt om det svenska landslaget. Kommer värdlandet bevara guldet i Frankrike. Kommer Spanien försvara sin EM-titel? Kommer Tyskland axla rollen som titelfavorit? Det är många frågor som ska besvaras under denna härliga folksamling i Frankrike, svar som vi med spänning ser framemot.

En sak som är säker är att sajten ger dig rätt förutsättningar, vare sig du vill få speltips, hitta de bästa oddsen eller läsa analyser inför och efter varje match. Sajten guidar dig fram genom hela EM och du hittar alltid de bästa oddsen, aktuell statistik, tabeller, grupper, spelschema, fakta, Tv-tider, analyser, nyheter och massor av annan viktig information som rör EM 2016. Se därför till att följa sajten för att inte missa något av den fantastiska fotbollshändelse som väntar!