BetHard loga

Vi är nu slående nära det största sporteventet för sommaren, fotbolls-EM 2016 drar snart igång och BetHard tillsammans med Dragomir Mrsic laddar stenhårt inför mästerskapet i Frankrike. Fullsatta läktare, grymma mål och en fotboll som tillhör absolut världsklass. Detta blir en fotbollssommar vi sent kommer att glömma! På Bethard har du chansen att komma ännu närmare hettan på planen genom att vara med i tävlingen EM-coachen. Plocka ut ditt egna lag och vinn fina priser beroende på hur spelarna presterar på planen!

Vinn priser värda 65 000 kronor!

Välj bland samtliga av EM:s spelare och sätt upp din egen drömelva. Vilka spelare kommer  att prestera bäst när det gäller som allra mest, kommer vi få ett oväntat genombrott eller blir det stjärnorna som visar var skåpet ska stå? Plocka ut ditt lag innan den 10:e juni och du är med i tävlingen om oslagbara priser. Efter det att tävlingen dragit igång så har du rätt till två stycken byten per dygn, dessa börjar gälla från och med nästkommande match.

Priserna består av fotbollsupplevelser i världsklass. El Clasico, valfri Champions League- eller Premier League-match är priserna som ligger i potten. Var med och utmana Dragomir Mrsic med ditt lag och visa vem som är mästerskapets skarpaste coach.

Lira på EM 2016 i Frankrike hos Bethard och bli den stora vinnaren, det är när mästerskapet drar igång som du har chansen att kliva fram! Med bäst odds och ett spelutbud som du inte hittar någon annanstans så är Bethard sportsbook det självklara valet.

Winners Dare More