Just nu är Rafael Nadal världens bästa spelare och han går in i andra omgången där han möter en Challenger spelare som gillar att försöka spela ut sina motståndare, tveksamt att det går emot Nadal.

  • Matchen : Dutra Silva v Nadal
  • Liga : ATP US Open
  • Speltips : Under 26.0 games i matchen
  • Odds : 1.70 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp: 02.00

 

Roger Dutra Silva ifrån Brasilien har länge varit en grus specialist på Challenger touren och ”alltid” varit en av dom spelarna som brukar vara framme vid kvartsfinal men har haft svårt att vinna över dom bättre spelarna mest på grund av hans spel i hans egna serve. Han är  en spelare som försöker bolla ut sin motståndare och tvinga dom till misstag eller tills han får ett väldigt bra läge för att göra något offensivt. Att han ska försöka bolla ut Nadal i denna matchen förstår han ju själv inte kommer gå så jag tror att han kommer försöka spela offensivt men det kommer att generera massor av misstag. Dutra spelade en tuff första match emot Pospisil i en fem setare som jag tror han kan vara smått sliten av.

Rafael Nadal ifrån Spanien behöver ingen längre introduktion, han är världens bästa spelare just nu. Han är obesegrad i år på hardcourt och har sett riktigt bra ut sedan han kom tillbaka ifrån sin knäskada. Han besitter som sagt en helt otrolig defensiv som han sedan kan växla till offensiv med ett slag och ta över poängen totalt på det. Sedan har han ju enligt mig nog världens bästa forehand, den har så otroligt mycket topspin och kraft i sig så den blir otroligt jobba att slå tillbaka hela tiden. Tycker han har utvecklat sin första serve lite, enda som man ska kunna jobba på är hans andra serve som är lite halv svag.

Jag tror att Nadal släpper 5-6 games och då är denna linan perfekt.

Lycka till!

/Lidde